Home > Aanbiedingen > Goedkoop naar Disneyland

Goedkoop naar Disneyland

Goedkoop naar Disneyland ParijsWil je goedkoop naar Disneyland Parijs, lees dan verder over hoe je te werk gaat. Hieronder geef ik je een aantal tips waarmee een trip naar Eurodisney niet té duur wordt. We weten allemaal immers wat dit prachtige attractiepark voor de portemonnee kan betekenen. Helemaal wanneer je met kinderen naar Disneyland gaat is het alles behalve goedkoop.

Goedkoop naar Disneyland Parijs, tip 1: Een betaalbaar hotel

Als je meer dan één dag gaat, doe je er goed aan om je hotel niet op het park zelf te boeken. Hotels net buiten het park zijn stukken aantrekkelijker in de prijs en ook deze hotels liggen op een prima afstand van The Village. Of je nou met de standaard pendelbusjes rijdt of net met de auto vijf of tien minuutjes langer in de auto zit, het bespaart je snel vele euro´s. Dit zijn op dit moment de meest voordelige hotels:

[aanbod]

Tip 2, vergelijk het aanbod & aanbiedingen van Disneyland en reisaanbieders

Disneyland Parijs heeft zelf vaak ook scherpe aanbiedingen waardoor je een stuk goedkoper naar de parken kunt gaan. Het advies is daarom dan ook om deze zeker even te bekijken voordat je verder gaat oriënteren bij de verschillende reisaanbieders.

Bekijk de actuele Disneyland aanbiedingen

Geen passende aanbiedingen bij de officiële Disneyland aanbieding? Vergelijk dan het aanbod van de verschillende reisaanbieders. Er zijn erg veel aanbieders van (trips naar) Disneyland Parijs. Je doet er daarom goed aan om, als je goedkoop naar Disneyland Parijs wil gaan, voorafgaand aan de vakantie het aanbod van de verschillende aanbieders te vergelijken. Mogelijk zijn er speciale aanbiedingen of unieke reizen. Klik op één van de onderstaande logo’s om het reisaanbod te bekijken:

Peter-Langhout-Reizen logo goodkoop naar disneyland logo kras goedkoopste eurodisney

Goedkoop naar Disneyland Parijs, tip 3: Bespaar op je tickets

Eén van de meest gemakkelijke manieren om goedkoper naar Disneyland te gaan is door je Disneyland tickets al vooraf via internet aan te schaffen. Aan de kassa betaal je zo 15 euro meer voor een dagticket, stel je bent met zijn vijven, dan bespaar je dus al 75 euro 🙂 Als je dit doet moet je het wel op tijd doen (ongeveer 10 dagen op voorhand). Nog thuis kan je de toegangskaart uitprinten. Naast het financiële voordeel scheelt het je ook tijd aan de kassa, je hoeft namelijk niet in de rij aan te sluiten.

Bekijk alle Disneyland tickets!

Tip 4: Plan meer dan alleen het park

Deze tip zorgt niet voor een goedkoop Disneyland Parijs maar helpt je wel om het maximale uit je besteding te halen. Je zou er namelijk ook voor kunnen kiezen om niet twee maar één dag naar de parken te gaan. Ook dan kan je nog optimaal van het park genieten. Als je bijvoorbeeld maar een weekendje gaat zou je ´s middags ontspannen kunnen wegrijden, rustig in kunnen checken en lekker gaan eten in één van de restaurants in de omgeving. Hierdoor kom je al rustig in de Disney stemming. De volgende ochtend sta je op tijd op en ben je als één van de eersten in het park, ideaal!

Disneyland Tip 5: Denk na over waar je gaat eten

Over het algemeen gezien betaal je erg veel voor het eten en valt de kwaliteit soms tegen. Reden genoeg om er goed over na te denk waar je gaat eten. Oriënteer van te voren op review websites en vergelijk prijzen en kwaliteit, op deze manier kan je goedkoop een kwalteitsmaaltijd scoren! Soms is er ook voor de duurdere hotels ook aanbieding waardoor je ook indirect op het eten kunt besparen.

Goedkoper naar Disneyland Parijs: Tip 6: Een jaarkaart

Wanneer je echt een Disney freak bent, betaal je een klein bedrag extra en ruil je je eenmalig ticket in voor een prachtige jaarkaart. Met een jaarkaart kun je een geheel jaar gratis naar binnen. Weet je toevallig nog iemand die net voor of na jou (goedkoop) naar Disneyland gaat? Geef hem wat geld mee en vraag of ze zo een jaarkaart meenemen, klaas is kees.