Home > Nieuws > Disney pakt uit met de kerst

Disney pakt uit met de kerst

Ook in 2012 zorgt Disney voor een onvergetelijke kerst. De december maand is, net als de voorgaande jaren, een waar spektakel. Dit jaar geeft Disneyland deze periode meer kleur met de onderstaande activiteiten.

Betoverende kerst

De 20ste verjaardag van Disneyland Parijs maakt kerst nog bijzonderder! Geniet van een witte wereld vol met adembenemende versieringen. De straten zijn rond de kerst versiert en staan vol sneeuwpoppen in de vorm van Disney figureren en bekijk de mooiste en grootste kerstboom ter wereld. Vier één groot feest met levend speelgoed en beleef kerst zoals je het nog nooit eerder hebt beleefd.

Een gloednieuwe kerstoptocht & een sfeervol kerstdorp

Bij een gloednieuwe optocht komen cadeaus tot leven! Lach om paniek bij de kerstelfjes die dansende speelgoed soldaatjes, en andere Disney figuren in het gareel proberen te krijgen. Ook Mickey Mouse is net als zijn andere Disney vrienden ook aanwezig, gezamelijk zorgen ze voor een optocht die je echt niet wilt missen. Nu de kerstman er weer is wacht hij op je bezoek! Je kunt je brief aan de Kerstman bij het postkantoor op de bus doen, zelfs als je een beetje ondeugend bent geweest. Je moet er natuurlijk wel op tijd bij zijn want op de 25e december zal de kerstman vertrekken om cadeaus te bezorgen!

Free lighting ceremony & een speciale verjaardagshow

’s Avond is er één plek waar je echt naar toe moet: Town Square. Hier morgen de kinderen één van de kaarsjes (lichtjes) in de geweldige kerstboom ontsteken. Voel hier de warme kerstsfeer en bekijk de mooiste boom die je ooit hebt gezien. Wil je nóg meer sfeer? Neem dan je kinderen mee naar de speciale verjaardaagshow en geniet hand in hand met je kinderen van een magisch spektakel met veel licht en prachtige kleuren, speciaal ter ere van de 20ste verjaardag van Disneyland Parijs. De speciale verjaardagsshow zorgt voor een onvergetelijke en zonder twijfel betoverende kerst!