Home > De reis naar Disneyland

De reis naar Disneyland

reis naar disneyland - autoJe kunt op verschillende manieren naar reizen naar Disneyland Parijs. Afhankelijk van het budget en de hoeveelheid passagiers kan je op reis met de trein (Thalys), auto, bus of het vliegtuig. Naast het eigen vervoer is het ook mogelijk om via je reisaanbieder met de bus naar Disney te gaan. Per voertuig geef ik je reis tips rondom de route, aanbieder of vliegveld.

Busreis naar Disneyland Parijs

De gemakkelijkste reis naar Disneyland Parijs is hoogstwaarschijnlijk door middel van de bus. Er zijn twee verschillende busreizen naar disneyland, busreizen via een reisaanbieder of losse busreizen. Ga je voor de busreis Disneyland Parijs? Lees dan verder op de pagina over busreizen.

Trein Disneyland Parijs

Waar je bij een treinreis voorheen minimaal zes uur kwijt was, zorg de Thalys er voor dat je binnen 3 uur en 18 minuten Parijs bereikt. Dit maakt een treinreis Disneyland Parijs stukken aantrekkelijker. Of het ook praktisch is en of ik het je ook met kleine kinderen adviseer lees je op de pagina over treinreizen naar Disneyland Parijs.

Naar Disneyland met de auto

Natuurlijk kan je ook met de auto naar Disneyland Parijs, als je met de hele familie gaat is dit ongetwijfeld de goedkoopste manier om naar Disneyland te gaan. Het is ook een snelle manier, vanaf Utrecht ben je er al binnen 5 uur. Tussen Lille en Parijs is een tolweg, dit kost je ongeveer 15 euro. Ga je voor een reis naar Disneyland Parijs met de auto? Lees dan meer over de route en snelste wegen (ook zonder tol) naar Disneyland Parijs.

Naar Disneyland met het vliegtuig

Tot slot is het, voor de welvarende onder ons, de mogelijkheid om te reizen naar Disneyland met het vliegtuig. Wanneer je een last minute Disneyland hebt geboekt is het vliegtuig natuurlijk een gemakkelijke manier om de parken te bereiken, helemaal wanneer je in de buurt van Schiphol woont is dit ideaal. Op welk vliegveld je het beste kunt vliegen en hoe je vervolgens op een snelle maar betaalbare manier naar je hotel reist lees je op de pagina over naar disneyland met het vliegtuig.