Home > Tickets > Prijzen

Prijzen

De Disneyland Parijs prijzen zijn afhankelijk van je reisgezelschap en wensen. Een entreeprijs voor één volwassen persoon begint bij € 59, hierbij heb je toegang tot één park naar keuze. Naast de standaard prijzen zijn ook extra’s te boeken zoals speciale shows. Zie hieronder een overzicht van de verschillende tickets en toegangsprijzen voor Disneyland, gesorteerd op de verblijfsduur:

Prijs Discovery Ticket (1 Dag / 2 Parken)

prijzen disneyland parijsEen discovery entreeticket betekent dat je van tevoren een Speciale 1 Dag / 2 Parken-ticket aanschaf en hiermee 15% bespaart! Een 1-Dag / 2-Parken-ticket is de perfecte manier om de beide parken te beleven, als je maar weinig tijd hebt. Je kunt er de twee parken zo vaak als je maar wilt mee in en uit op dezelfde dag. Het ticket is geldig voor 6 maanden vanaf de aankoopdatum. Het ticket is niet te koop bij de ingang van de Disney Parken, de prijs van het ticket is 60 euro voor een volwassen en 54 euro voor een kind (3 – 11 jaar).

Bekijk het Discovery Ticket op de officiële Disneyland Paris® site!

1 Dag / 1 Park toegangsprijs

Het 1 Dag / 1 Park ticket geeft je toegang tot het Walt Disney Studios® Park of tot het Disneyland® Park voor één dag. Het entreekaartje is niet specifiek voor één van de parken. Dit houdt in dat als je jouw keuze gemaakt hebt, je gedurende die dag zo vaak als je wilt het Park in- en uitlopen. Deze entreekaart moet binnen het jaar na de aankoopdatum gebruikt worden, en de prijzen zijn geldig t/m 28 maart 2012. De Disneyland Parijs prijzen voor dit tickets zijn 59 euro voor een volwassene en 53 euro voor een kind (3 – 11 jaar).

Lees meer over dit ticket op de officiële Disneyland Paris® site!

Disneyland® Paris Express (1 Dag / 2 Parken) prijs

Dit ticket is inclusief een directe shuttle vanuit het centrum van Parijs, de shuttle pikt je op vanaf 08:00 op station Gare du Nord (daarna op Opéra, Madaleine en Chatelet). Hij vertrekt weer om 18:00 vanaf Disneyland. Het entreeticket geeft onbeperkt toegang tot alle attracties, shows en parades (m.u.v. de Shooting Gallery in Frontierland® en de Video Games Arcade in Discoveryland® in het Disneyland® Park). De toegangsprijs van dit ticket is 86 euro voor een volwassen en 69 euro voor een kind (3 – 11 jaar).

Lees meer over het Express ticket!

1 Dag / 2 Parken prijzen

Het 1 Dag / 2 Parken ticket geeft je ook de mogelijkheid om de beide parken in één dag te ontdekken. Je beschikt, gedurende de gehele dag, over een onbeperkte vrijheid om de 2 Parken te bezoeken. Net als de andere entreekaarten dient dit ticket binnen het jaar na de aankoopdatum gebruikt worden. De entreeprijzen van deze kaart bedragen 71 euro voor een volwassen en 64 euro voor een kind (3 – 11 jaar).

Lees meer over het 1 Dag / 2 Parken ticket!

2 of meer dagen / 2 Parken

Logischerwijs worden de Disneyland Parijs prijzen van de tickets steeds lager naarmate je er meer dagen verblijft. Onderstaand een overzicht van de “standaardtickets” en prijzen voor entreekaarten met een verblijfsduur van 2 of meer dagen:

Entreekaart Prijzen Disneyland Parijs (tickets)
2 Dagen / 2 Parken ticket Volwassenen: 123 euro
Kind (3 – 11 jaar): 111 euro
3 Dagen / 2 Parken ticket Volwassenen: 153 euro
Kind (3 – 11 jaar): 138 euro
4 Dagen / 2 Parken ticket Volwassenen: 180 euro
Kind (3 – 11 jaar): 162 euro
5 Dagen / 2 Parken ticket Volwassenen: 200 euro
Kind (3 – 11 jaar): 180 euro

Lees meer over dit ticket op de officiële Disneyland Paris® site!