Home > Tickets > Entree

Entree

Het entree tot Disney is voor kinderen tot drie jaar gratis, is je kleine dus nu nog 2 jaar dan kan je veel kosten besparen. Kinderen tot twaalf jaar kunnen naar binnen voor een iets lager bedrag dan volwassenen, ondanks dit blijven de entreekaarten natuurlijk wel aan de dure kant. Kijk daarom altijd bij de Disneyland Prijs entreekaarten of er aanbiedingen of kortingen zijn.

Bekijk alle online entreekaarten op de officiële Disneyland Paris® website!

Voordelen online entreekaarten aanschaffen

De kassa rij voor Disneyland kan het (vooral in de ochtend) bizar druk zijn. Als je de entreekaarten vooraf hebt aangeschaft via internet, dan kan je zo de rij voorbij lopen. Met kinderen scheelt dit een hoop gedonder 🙂 Een ander voordeel van het online aanschaffen van de entreekaarten is dat de entreeprijs kan wijzigen. Mocht dit het geval zijn, dan kan je (met de eerder aangeschafte kaart) nog naar binnen voor het eerder betaalde bedrag.

entree disneyland parijs

Werkwijze online entree Disneyland Parijs

Als je online je entree gaat regelen, dan krijg je de keuze om de kaarten op te laten sturen of om ze zelf uit te printen. Wanneer je dus besluit een last minute Disneyland Parijs te boeken, maar heb je nog geen kaartje, dan is dit een uitstekende optie. Als je de entreekaarten op laat sturen moet je hier wel voor bijbetalen (alsof het nog niet duur genoeg is). Als je voor het uitprinten van de kaarten kiest, dan kan je de entreekaart bij het toegangshek omwisselen voor kleinere kaartjes. Hiermee kan je gebruik maken van de FastPass faciliteiten.

Welke kaarten er zijn en wat de prijzen van Disneyland Parijs zijn lees je op de prijzen pagina.