Home > Tips voor elke verblijfsduur of periode!

Tips voor elke verblijfsduur of periode!

Last minute naar Disneyland? Of al ver van tevoren boeken om de kerstdagen er door te brengen? Over het algemeen zijn er voor elke periode speciale aanbiedingen. Op deze omgeving probeer ik je op de meest actuele aanbiedingen te wijzen, daarnaast geef ik je tips voor wanneer je maar kort naar Disneyland gaat.

Dagje Disneyland Parijs

Ga je maar één dagje, dan doe je er verstandig aan om je goed voor te bereiden zodat je de leukste dingen kunt zien. Persoonlijk vind ik een dag te kort maar omdat ik begrijp dat bijvoorbeeld ook de stad Parijs wat aandacht wil, geef ik je de beste tips voor een dagje Disneyland Parijs.

Twee of drie dagen Disneyland

Als je een weekendje naar Disneyland Parijs gaat. Of gewoon 2 dagen of 3 dagen Disneyland door de weeks, dan heb je veel meer tijd om Disneyland te beleven. Stel je twijfelt, ga langer! Zelfs na 25 dagen Disneyland Parijs ben ik er nog steeds niet op uitgekeken. Om het maximale uit je trip te halen heb ik een must-see lijst + tips voor je opgesteld. Eén voor een weekend Disneyland Parijs, één voor 3 dagen Disneyland door de weeks en één voor 2 dagen Disneyland door de weeks.

disneyland-parijs-periodeDisneyland tijdens de kerstdagen

Als ik kon ging ik elk jaar! Naar Disneyland Parijs met de kerst is echt het allerleukste, helemaal als het weer mee zit en alles wilt kleurt is het een waar paradijs. Samen met familie een heerlijke kerst in Disneyland Parijs? Ik heb alle informatie voor je op een rijtje gezet.

Oud en nieuw

Na de kerst is Disneyland met oud en nieuw een mooie tweede, zelf ben ik er nog nooit geweest met de jaarwisseling. Wel heb ik van veel vrienden gehoord dat het er ook deze dagen heerlijk vertoeven is. Vooral het vuurwerk schijnt elk jaar weer een waar spektakel te zijn. Lees alles over Disneyland Parijs met oud en nieuw.

Last minute naar Disneyland Parijs

Op het laatste moment naar Dineyland Parijs? Dan is een last minute ideaal, stap nog morgen op het vliegtuig. Welke aanbieders tegen de beste prijs een last minute Disneyland Parijs aanbieden, heb ik voor je op een rijtje gezet!