Home > Overnachting > Disney hotels > Hotel Cheyenne (2 sterren)

Hotel Cheyenne (2 sterren)

disney hotel cheyenne

Going to the wild wild west? Jazeker! Dit is waar je je bevind wanneer je in Disney’s Hotel Cheyenne verblijft. Na een paar dagen in dit hotel weet je precies hoe het wilde westen er uit ziet. Het Disney’s Hotel Cheyenne is onder andere opgedeeld in veertien houten huizen, ruim ingericht. Hotel Cheyenne is geheel gethematiseerd naar het wilde westen. De verschillende huizen in dit ‘hotel’ hebben vernoemd naar bekendheden uit deze periode. Denk bijvoorbeeld aan Billy The Kid en Sitting Bull. Zoals een echt cowboy dorp doet Disney’s hotel Cheyenne verlaten aan. Toch zul je verbaasd op staan te kijken als zomaar naast Mickey of een van de andere Disney figuren staat.

Aanbod Disney’s Hotel Cheyenne

[aanbod]

Locatie & bereikbaarheid

Door middel van een pendelbus zijn de Disney parken prima te bereiken vanaf Disney’s Hotel Cheyenne. De pendelbus gaat een paar keer per uur, een ritje naar Disneyland is helemaal gratis en duurt ongeveer vijf minuten. Het is natuurlijk ook mogelijk om naar de parken te lopen, dit zal ongeveer twintig minuten lopen in beslag nemen. Tot slot is bij het Disney Hotel Cheyenne gratis parkeren.

Adresgegevens Disney’s Hotel Cheyenne

BP 115
77777 Marne-la-Vallée cedex 4
Tel. 0033 (0) 160456200
Fax 0033 (0) 16045623

Waarom Disney’s Hotel Cheyenne?

  • Het hotel heeft de beschikking over een gratis pendelbus diemeerdere malen per uur naar de parken vertrekt.
  • Geef u kinderen een ervaring die ze nooit meer zullen vergeten doorze samen met de Disney figuren op de foto te zetten.
  • Disney Hotel Cheyenne onderscheid zich van de andere Disney hotels qua stijl. Wanneer u verblijft in Disney’s Hotel Cheyenne bent u zelfs in uw eigen kamer midden in het wilde westen!
  • Bij uw verblijf in dit hotel krijgt u gratis toegang tot de disco Hurricanes, gelegen in het Disney Village (let op, op bepaalde dagen is dit niet van toepassing)
  • Na een drukke dag kunt u in de Red Garter Saloon relaxen bij country muziek en genieten van een heerlijk drankje.

Hotelkamers

De hotelkamers in Disney’s Hotel Cheyenne zijn ruim opgezet waardoor u veel ruimte heeft, fijn als u bijvoorbeeld kinderen heeft. Ook leuk voor kinderen zijn de grote stapelbedden. Overigens zijn alle kamers opgezet in de stijl van het wilde westen. Naast een stapelbed staat er in de kamers een houten bed, een leuke cowboy lamp en andere wilde westen attributen.

Eetgelegenheden & bars

Goed eten kunt u in het Chuck Wagon Café. De perfecte plek voor een stevig buffet! Voor een drankje kunt u uitstekend terecht bij de Red Garter Saloon, de combinatie van countrymuziek, een goed glas wijn en een lekker hapje geven u de perfecte ingrediënten om bij te komen na een stevige dag sjouwen. Kortom, aan qua eten en drinken komt u in hotel Cheyenne zeker geen tekort.

Ontspanningsmogelijkheden

Hoe leuk Disneyland Parijs ook kan zijn, een dag slenteren in de parken is erg vermoeiend. Gelukkig biedt Disney’s Hotel Cheyenne tal van ontspanningsmogelijkheden om bij te komen. U kunt bijvoorbeeld genieten van een stevige borrel of een mix drankje in Red Garter Saloon. Voor kinderen op leeftijd zijn er de Nevada Arcade, waar ze door middel van (video)spelletjes hun laatste energie kwijt kunnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *