Home > Nieuws > Deze zomer, een nieuwe Ratatouille attractie!

Deze zomer, een nieuwe Ratatouille attractie!

Heel gaaf! Ergens deze zomer zal Disneyland Parijs een nieuwe attractie openen gebaseerd op de succesvolle film Ratatouille. In deze grappige animatie droomt een ratje met de naam Remy ervan om een grote Franse chef-kok te worden. Hij komt hierbij echter wel een aantal grote uitdagingen tegen zoals de wensen van zijn familie en natuurlijk het feit dat hij een rat is. Toch gaat hij er voor en dit levert hilarische beelden op. Waar we het tot voor kort met de film moesten doen, nodigt Remy je vanaf deze zomer uit om zijn avonturen met je te delen in Disneyland.

Ratatouille_attractie

Eurodisney kennende zit er altijd een bijzondere twist aan een nieuwe attractie. Dit is ook deze keer zeker weer het geval. In de nieuwe attractie genaamd ‘the Ride’ worden gasten verkleind tot de grote van een rat 🙂 Je beland in de keuken, in het restaurant en in de muren van het restaurant. De verwachtingen van deze unieke attractie zijn, zoals je zult verwachten, erg hoog!

Je vindt de attractie in en geheel nieuw deel van het park, geïnspireerd op de prachtige stad Parijs. Uiteraard ook helemaal in lijn met de film Ratatouille. In dit themaland vind je ook de winkel Chez Marianne en een op schaal gemaakt restaurant.