Home > Tips voor elke verblijfsduur of periode! > Last minutes

Last minutes

Wil je last minute nog naar Disneyland Parijs? Dat kan! Er zijn meerdere aanbieders die je nog op het laatste moment naar Parijs kunnen brengen en een toegangskaart voor je regelen. De meeste grote Nederlandse reisaanbieders bieden een last minute Disneyland Parijs, vaak zal het echter wel duurder zijn dan wanneer je jouw uitje ver van de voren hebt gepland.

Last minutes vanuit Disneyland zelf

Disneyland Parijs zelf heeft ook vaak scherpe last minute aanbiedingen met kortingen die soms wel oplopen tot 30% korting! Bekijk daarom altijd even de “standaard” aanbiedingen vanuit Disneyland.

Bekijk actuele last minutes op de officiële Disneyland Paris® site!

Eurodisney Last minutes aanbod

Er zijn verschillende aanbieders van last minutes naar Disney, je doet er daarom verstandig aan om het aanbod te vergelijken. Klik op één van de reisaanbieders om (op hun eigen website) het actuele last minute Disneyland aanbod te bekijken:

Peter-Langhout-Reizen logo goodkoop naar disneyland logo kras goedkoopste eurodisney

Enkele vervoer tips voor jouw last minute Disneyland Parijs

Last minute Disneyland Parijs

Misschien wel de belangrijkste tip is te oriënteren of het uit kan om een last minute vliegreis naar Parijs. Als er aantrekkelijke aanbiedingen zijn bespaar je hierdoor veel en kan je in Parijs voordelig met met de metro of trein. In dit geval kan je het toegangsticket het beste aanschaffen bij het park zelf.Een andere tip is om naar Parijs te gaan is met de trein, afhankelijk van het aanbod in vlieg last minutes naar Parijs is dit ook een goedkoper alternatief. Overigens is dit zeker niet altijd goedkoper dan vliegen! Het makkelijke is, is dat er een treinstation vlakbij Eurodisney is. De hogesnelheidstrein (Thalys) stopt niet bij dit station, deze stopt eerst in het centrum van Parijs. Vanaf hier kan je gemakkelijk verder met het openbaar vervoer

.