Home > Overnachting

Overnachting

disneyland verblijfIn Disneyland kan je op verschillende manieren verblijven, de meest gangbare manieren zijn een hotel, appartement of op de camping. Vroeger, bij mooi weer, vond ik het heerlijk om op de camping te staan. Nu, iets ouder, gaat de voorkeur meer uit naar een appartement. Omdat ieder iets anders wil geef ik je tips voor het ideale verblijf.

Verblijven in een hotel

De meest gangbare manier van verblijf tijdens je Disneyland Parijs uitje is in een hotel. Bij het boeken van een hotel zijn er twee keuzes, een Disney gerelateerd hotels of een non Disney hotel. Welke Disneyland Parijs hotels het beste aansluiten bij jouw situatie lees je in het gedeelte over Disney hotels.

Lekker op de camping

Heel anders in vergelijking met het hotel is een verblijf op de camping. Een camping Disneyland Parijs is ideaal wanneer je op zoek bent naar rust, gezelligheid en natuurlijk de natuur. Bijna alle campings bieden de mogelijkheid om gebruik te maken van een eigen tent, caravan of camper. Naast de vrijheid van een camping is het ook erg praktisch, afhankelijk van welke camping ben je al binnen twintig minuten tot een half uur in Disneyland Parijs.

Verblijf in een appartement

Tot slot is het mogelijk om een appartement Disneyland Parijs te huren. Een appartement geeft je de vrijheid van een camping en het comfort van een hotel, een mooie middenweg dus. Persoonlijk vind ik dit tegenwoordig het meest prettige. Wanneer je het slim aanpakt hoeft het niet veel duurder te zijn dan een hotel, helemaal wanneer je zelf kookt ga je goedkoper naar Disneyland Parijs, zelfs in een eigen appartement!