Home > Algemene informatie

Algemene informatie

Disneyland Vraag

Als voorbereiding op je reis is het prettig om algemene informatie te hebben over bijvoorbeeld de openingstijden of de te nemen route. Disneyland Parijs is te gek, maar qua informatievoorziening zou het stukken beter kunnen. Omdat ze het zelf niet doen heb ik alle algemene informatie op een rij gezet.

Adres Disneyland Parijs

Op zoek naar het adres Disneyland Parijs? Disneyland bestaat uit een 19 km² groot complex (Disneyland resort paris) dat themaparken, hotels, uitgaans- en winkelgelegenheden, een golfterrein, een RER- en TGV-station en meer bevat. Redelijk ‘complex’ dus, bekijk de adresgegevens Disneyland Parijs. Naast de adresgegevens heb ik ook de beste route Disneyland Parijs voor je uitgezocht.

Openingstijden

De openingstijden kunnen verschillen per dag, daarnaast is het mogelijk dat een park wel open is maar een attractie gesloten blijft. Een actuele kalender is te vinden op de officiële website van Disneyland.

Plattegrond

Disneyland bestaat uit twee parken, het eerste en grootste park is ‘Disneyland Park’. Het heeft een oppervlakte van 566.000 m² en bestaat uit 5 themagebieden (“lands”). Op 16 maart 2002 opende Disney het tweede park, ´Walt Disney Studios Park´. In dit park staan de film en showbusiness centraal. Net als het Disneyland Park, bestaat het uit vijf themagebieden. Genoeg om je helemaal in te verdwalen, daarom heb ik een overzicht opgesteld met de Disneyland Parijs plattegrond.

Parken

Zoals hierboven beschreven bestaat Disneyland uit twee parken. Omdat ik er zelf al meerdere malen ben geweest weet ik goed wat de leuke attracties en bezienswaardigheden zijn, naast de parken heb je ook Disney village en het Disneyland park, rondom dit park vind je de meeste Disney hotels. Lees binnenkort meer details over de Disneyland Parijs parken.

Parkeren

Omdat parkeren rondom Disneyland Parijs lastig kan zijn leggen we u in dit artikel uit hoe u het beste te werk kunt gaan. Parkeren Disneyland Parijs is over het algemeen alleen van toepassing wanneer u de parken één dagje bezoekt. Wanneer u de parkeren meerdere dagen bezoekt en overnacht in een hotel kunt u daar uw auto parkeren. Wanneer dit één van de zeven officiële Disney hotels is, is het parkeren van uw auto kostenloos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *