Home > Tickets

Tickets

Tickets Disneyland ParijsHieronder heb ik alle informatie verzameld over tickets voor Disneyland. Welke soort tickets er zijn, welke prijzen er over het algemeen voor worden gevraagd en welke arrangementen en jaarkaarten en zijn. Eurodisney tickets zijn over het algemeen bijzonder prijzig, als je wil besparen is het daarom belangrijk om je goed te oriënteren waar en tegen welke prijs de Disneyland Parijs tickets het voordeligst worden aangeboden.

Bekijk alle tickets op de officiële Disneyland Paris® website!

Toegangstickets Disneyland Parijs aanschaffen

Des te meer dagen Disneyland, des te lager de prijs van het ticket. Ditzelfde geldt voor de twee parken. Als je naar beide gaat, is het goedkoper dan wanneer je alleen naar één park gaat. Toegangstickets zijn al in Nederland aan te schaffen. Het is mogelijk om ze via de officiële website te kopen, telefonisch te bestellen (0900 – 0654 (€ 0,10 per minuut)) of aan te schaffen bij de ANWB in Nederland. Let hierbij wel op dat niet alle verkooppunten alle soorten tickets voor de Disney Parken verkopen.

Entreekaarten Disneyland Parijs & prijzen

Zoals aangegeven verschilt de prijs van het entree Disneyland Parijs onder andere wanneer je meerdere dagen Disneyland Parijs tickets boekt. Of je een kaart voor een specifieke datum koopt (gedateerd) of niet voor een specifieke datum koopt (ongedateerd) is ook van invloed op de prijs. Omdat ik zelf vaak als snel het overzicht kwijt raak heb ik alle prijzen op een rij gezet, hierbij dient wel in gedachte gehouden te worden dat Eurodisney tickets vaak goedkoper worden wanneer ze in combinatie met een Disneyland Parijs hotel. Lees verder over de Disneyland Parijs prijzen.

Arrangementen Disneyland Parijs

Arrangementen naar Disneyland Parijs zijn er in alle soorten en maten. Er zijn bijvoorbeeld arrangementen beschikbaar die een compleet pakket bieden. Onderdelen hiervan zijn het hotel, de tickets en het vervoer. Deze pakket prijzen zijn over het algemeen veel voordeliger dan het los boeken van de reis, het onderdak en de toegangstickets. In een aantal gevallen ga je dus goedkoper naar Eurodisney wanneer je via een totaal arrangement boekt. Elke aanbieder heeft weer andere Disneyland arrangementen, bekijk & vergelijk daarom de websites van de reisaanbieders.

Jaarkaart Disneyland Parijs

Los van de standaard Eurodisney tickets en tickets voor meerdere dagen, biedt Disneyland Parijs ook 4 soorten jaarkaarten. Deze jaarkaarten bieden 277 tot 365 dagen toegang tot beide disnet parken. De Classic jaarpas kost 99,- euro en is helaas alleen beschikbaar voor inwoners van Frankrijk. Deze Classic variant geeft 277 dagen per jaar toegang. De tweede variant is de ‘Francilien’. Deze pas kost 119,- euro en geeft 300 dagen per jaar toegang. De derde jaarkaart, Fantasy, kost 159,- euro en biedt 335 dagen gratis entree! Tot slot is er de Dream jaarpas, deze jaarkaart kost 199,- euro. Hiermee kan de bezoeker het gehele jaar naar binnen voor helemaal niets.