Home > Nieuws

Nieuws

Lees hieronder het nieuwste nieuws rondom Disneyland. Zelf een nieuwtje? Stuur het naar ons op en we zullen het zo snel mogelijk toevoegen.

Deze zomer, een nieuwe Ratatouille attractie!

23-02-2014 – Heel gaaf! Ergens deze zomer zal Disneyland Parijs een nieuwe attractie openen gebaseerd op de succesvolle film Ratatouille. In deze grappige animatie droomt een ratje met de naam Remy ervan om een grote Franse chef-kok te worden.

Disney pakt uit met de kerst

16-12-2012 – Ook in 2012 zorgt Disney voor een onvergetelijke kerst. De december maand is, net als de voorgaande jaren, een waar spektakel. Dit jaar geeft Disneyland deze periode meer kleur met de onderstaande activiteiten. De 20ste verjaardag van Disneyland Parijs maakt kerst nog bijzonderder!

Disneyland Parijs doet het goed bij de Nederlanders.

11-10-2012 – In september steeg de populariteit voor Eurodisney enorm. Uit data van de online hotel boek website Hotels.com blijkt dat er zeker drie keer maar wordt gezocht naar hotels en appartementen in de omgeving van de parken, in vergelijking met vorig jaar.

Londen plant ‘grootste pretpark ter wereld’

10-10-2012 – Paramount gaat in Londen een gigantisch themapark opzetten dat ongeveer 2,5 miljard euro zal kosten. Daarmee willen de Amerikanen de concurrentie aangaan met Disneyland Parijs. Een bedreiging of juist een kans?