Home > Tips voor elke verblijfsduur of periode! > Weekendje

Weekendje

Als je een weekendje Disneyland Parijs hebt geboekt wil je natuulijk het maximale uit je weekend halen. Een belangrijke tip is daarom om van te voren te bepalen waar je heen wilt! Als je dit doet weet je zeker dat je alle ‘leuke’ dingen ziet en niet te veel tijd verdoet aan slenteren. Een weekendje Disneyland Parijs is lang genoeg om tickets te boeken naar beide parken, ga bijvoorbeeld één dan naar één park en de andere dag naar het andere.

Weekendje Eurodisney boeken

De onderstaande weekendjes naar Disneyland Parijs zijn specifiek uitgekozen op basis van prijs / kwaliteit:

[aanbod]

Je kunt je weekendje ook direct via Disneyland Parijs boeken. Mogelijk betaal je hierbij iets meer, maar beleef je zonder twijfel net iets meer van de magie!

Boek een weekendje via Disneyland® Paris!

Aanbieders weekendje Disneyland Parijs vergelijken

Weekend Eurodisney

Je kunt een weekend Eurodisney boeken via de officiele website. Of dit het slimste is, is nog maar de vraag. Het kan, maar mogelijk is het aanbod van reisaanbieders veel aantrekkelijker. Het grootste verschil zit hem in de hotels. Disneyland Parijs biedt alleen arrangementen aan bij de officiele Disney hotels. Als je via reisaanbieders boekt kan je ook een weekendje Disneyland Parijs bij andere hotels boeken. Deze hotels zijn vaak iets verder van het park maar met een auto of openbaar vervoer nog steeds prima bereikbaar. Bekijk het aanbod voor een  weekendje Disneyland Parijs per aanbieder:

logo kras goedkoopste eurodisney Peter-Langhout-Reizen logo goodkoop naar disneyland

Weekend Disneyland Parijs, welk vervoer?

Mijn advies is, ga voor gemak! Een weekend is maar kort, helemaal met een lange reisduur houdt je weinig tijd over voor het plezier. Woon je in het zuiden des lands dan kan het prima om de auto te pakken, helemaal over de tolweg hoeft je reis niet langer dan 4 uur te duren. Dit geldt niet wanneer je bijvoorbeeld in Groningen of Friesland woont, wellicht is het in dit geval verstandiger om bijvoorbeeld het vliegtuig te pakken. Wat je ook doet, een heel erg fijn weekend Disney gewenst!