Home > Algemene informatie > Parkeren bij Disneyland Parijs

Parkeren bij Disneyland Parijs

Omdat parkeren rondom Disneyland Parijs lastig kan zijn leggen we u in dit artikel uit hoe u het beste te werk kunt gaan. Parkeren Disneyland Parijs is over het algemeen alleen van toepassing wanneer u de parken één dagje bezoekt. Wanneer u de parkeren meerdere dagen bezoekt en overnacht in een hotel kunt u daar uw auto parkeren. Wanneer dit één van de zeven officiële Disney hotels is, is het parkeren van uw auto kostenloos.

Parkeren bij Disneyland Parijs

Wanneer u uw auto wel bij de parken kwijt wilt bij de parken zult u moeten overwegen of parkeren Disneyland Parijs financieel de beste optie is. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om de auto in een dorp of station nabij Disneyland te parkeren, het enige wat u in dat geval hoeft te betalen is het treinkaartje / de treinkaartjes naar Disneyland Parijs zelf.

Kosten parkeren Disneyland Parijs

De kosten voor het parkeren van uw auto bij Disneyland Parijs variëren, afhankelijk van uw voertuig. Wanneer u met een normale personenauto wilt parkeren kunt u dit doen bij de parkeerplaats voor gasten, de parkeerkosten voor een normale auto zijn ongeveer € 8,- per dag. Met de motor bent u goedkoper uit, in dat geval betaalt u ongeveer € 4,-. Een derde variant is een auto + camper. Hiervoor bent u zo’n € 9,50 betalen.

Parkeren bij Schiphol

Niet iedereen gaat met de auto naar Disneyland Parijs. Je kunt er ook voor kiezen om met het vliegtuig naar Disneyland Parijs te gaan. Hiermee bespraak je kosten de benzinekosten en over het algemeen is vliegen naar Parijs goed betaalbaar. Wanneer je hiervoor kiest, vlieg je negen van de tien keer over Schiphol. Ook hier zit je met een uitdaging als het om parkeren gaat. Parkeren bij Schiphol kan erg prijzig zijn waardoor je al snel veel geld krijt bent. Op de website Parkeren-bij-Schiphol.eu kan je de prijzen vergelijken van de verschillende parkeerbedrijven rondom Schiphol. Door een goede keuze bespaar je al snel tientallen euro’s!

Hotel = gratis parkeren Disneyland

Veel gasten denken slim te zijn door een hotel ver van de parken te boeken en hiermee kosten te besparen. Het klopt dat deze (partner) hotels over het algemeen stukken goedkoper zijn, maar vaak komen er extra kosten bij kijken voor bijvoorbeeld de reis naar de parken. Een voordeeldeel van boeken bij een Disneyland hotel is dat gasten in het Disneyland Resort Paris hotel gratis kunnen parkeren bij Disneyland met hun Resort Identificatiekaart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *