Home > De reis naar Disneyland > Treinreis Disneyland Parijs

Treinreis Disneyland Parijs

Met de trein naar Disneyland Parijs? Prima keuze! Helemaal als je met de kids gaat heb je vanaf de eerste minuut om lekker te genieten. Geen vervelende kinderen achterin, maar gezellig met zijn vieren tegenover elkaar. Je bent er zo en het is heerlijk ontspannen! Goedkoop is het echter niet altijd, let dus goed op welk kaartje je koopt. Ben je er uit en kies je voor een Disneyland Parijs trein reis, dan heb je een aantal opties. Of je schaft een lost treinticket aan, of je kiest voor een compleet arrangement inclusief treinkaartje.

Treinreizen naar Disneyland Parijs

[aanbod]

Een los treinkaartje Eurodisney

Een los kaartje kan je gewoon via de NS regelen, je reist van via NS Highspeed. Het voordeel hiervan is dat je kun opstappen op alle stations in Nederland. Tot het station Amsterdam reis je dan eigenlijk met de NS, vervolgens stap je over op de Thalys. Je kunt de Thalys ook los boeken. Deze gaat tot Gare du Nord, een metro/treinstation in Parijs. Vanaf hier kan je met de RER (Réseau Express Régional) in een uurtje (één keer overstappen op Chatelet-Les Halles) de eindbestemming bereiken, station Marne-la-Vallée.

Wat ook kan is dat je met Thalys of Intercity Brussel naar Brussel Zuid (Midi) reist. Hier stap je dan over op de TGV die rechtstreeks naar Marne-la-Vallée gaat. Je stapt dan ook bij de hoofduitgang uit.

Arrangementen Disneyland met treinreis

Wat ook mogelijk is, is om een compleet arrangement te boeken inclusief trein naar Disneyland Parijs. De prijs is dan inclusief, voor de overnachting(en), het vervoer en toegang tot de parken. Let bij het boeken van je arrangement treinreis Disney wel goed op of de prijs van het kaartje echt binnen de totaalprijs valt!