Home > De reis naar Disneyland > Busreis

Busreis

Een busreis Disneyland Parijs is één van de best betaalbare manieren om de parken te bereiken. Los van de prijs is het natuurlijk ook ontspannend en beter voor het milieu dan de auto. Qua reisduur moet je rekenen op zo’n 6 a 7 uur reistijd.

Aanbod busreizen Disneyland

[aanbod]

Aanbieders busreizen naar Disneyland

busreis disneyland parijsEr zijn veel reisorganisatoren die busreizen naar Eurodisney aanbieden. Over het algemeen zijn de verschillen tussen deze aanbieders niet erg groot, de prijs kan echter wel flink variëren. Er zijn overigens maar een beperkt aantal aanbieders die reizen naar de officiële Disneyland Parijs hotels aanbieden. De reisorganisaties bieden meestal de mogelijkheid om op te stappen in verschillende (grote) steden, als het een beetje meezit hoef je dus niet ver te rijden voor een opstappunt. Onder andere de volgende reisorganisatoren bieden een busreis aan naar Disneyland Parijs:

Oad Kidsbus

Erg speciaal en erg leuk is de Oad Kidsbus! Dit is een dubbeldekker waarin de kinderen meteen in een Magische Disneyland wereld instappen.Ouders kunnen lekker boven in de bus genieten van een ontspannen reis, terwijl de kinderen (3 t/m 11 jaar) lekker spelen in de speelruimte onder in de bus. In deze speelruimte staan 4 tafels met kleine stoelen waarop de kids heerlijk kunnen spelen. Gedurende de reis is er een hostess die de kinderen vermaakt. In de ruimte kunnen maximaal 16 kinderen tegelijk spelen, wanneer er meer dan 16 kinderen meerijden dan wordt in groepjes afgewisseld. Oad heeft vaak interessante Disneyland aanbiedingen dus kijk voordat je boekt even of je extra korting kunt scoren.